Loading

Udlejning af udstyr til fest

Find alt, du har brug for til festen

Hos Mck Udlejning finder du alt, du har brug for til at få stablet den fedeste fest på benene. Uanset hvilket festligt arrangement du skal afholde, kan du med garanti finde den slags udlejning, du drømmer om. Vi har mange års erfaring med festudlejning, så du kan trygt kontakte os. Med festudlejning kan du gøre det festlige arrangement til en uforglemmelig oplevelse – uanset om du kan holde en børnefødselsdag, firmafest, et jubilæum eller noget helt fjerde. Vi tilbyder udlejning til fester for både private og virksomheder.

Hos Mck Udlejning kan vi bl.a. tilbyde følgende:

Kan du ikke finde det, du mangler til festen? Så kontakt os gerne; vi finder gerne en løsning til dig.

Mck Udlejning tilbyder catering til festen

Når du lejer hos Mck Udlejning, tilbyder vi f.eks. at servicere dine gæster. Du kan tilkøbe, at vi står for cateringen, når du f.eks. lejer en pølsevogn. Lad os stå for serveringen af alt lige fra hotdogs til burgere og is. Vi er meget fleksible ved udlejningen, så kom gerne med dine ønsker – så gør vi vores bedste for at levere det, du mangler.

Fælles for alle vores lejeløsninger er, at det er dit arrangement, der er i centrum. På den måde skal det naturligvis være op til dig, hvor meget tilbehør og/eller udstyr du vil have inkluderet i lejen. Vi tilbyder både udelukkende leje af maskiner/udstyr, og vi kommer også gerne ud og serverer samt står for at medbringe mad, udstyr og tage os af den efterfølgende rengøring.

Vi har et lager vest for Århus i omegnen af Skanderborg og Galten og et lager i Køge. Kontakt os gerne, uanset hvor du er placeret.

Kontakt os gerne via info@mckudlejning.dk, hvis du vil høre nærmere.

Se vores web katalog:
KLIK HER